مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله موتور سیکلت

سلام اینجانب یک موتور سیکلت خریدم و و قولنامه نوشتیم میلغ شصت و شش میلیون کارت کشیدم و فرداش ک رفتیم کارشناسی فهمیدیم موتور روغن سوزی داشته و شاسی جوش خورده روغن موتور رو بنگاه دار خالی کرده بوده و وقتی تو نمایشگاه چک کردیم نفهمیدیم الان من رسید پول با مهر ایشون و دارم ولی قولنامه رو به صورت مخفی برای یک ماه قبل نوشته و همچنین اسم خودش رو تو قولنامه نیورده ولی من رسید دستگاه پوز مغازه ش رو دارم میتونم پولم رو پس بگیرم ازش و معامله رو فسخ کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام بستگی به مندرجات مبایعه نامه دارد. احتمالش هست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر مبایعه نامه تنظیم ننموده‌اید ابتدا باید اثبات وقوع عقد ب‌یع را داشته باشید