مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از خود

عرض ادب و احترام خدمت شما
طی شکایتی که داشتیم. مامور اومد واسه رسیدگی. بجای اینکه صورتجلسه کنه با متشاکی صحبت کرد بعد شروع کرد به تحقیر و ضرب و شتم من و خانواده ام. که دوربین مدار بسته ضبط کرده.من چون ترسیده بودم مجبور شدم بخاطر اینکه از خانوادم دفاع کنم و جلوشو بگیرم که به ما حمله نکنه و ادامه نده بدون اینکه باهاش درگیر بشم .گفتم من از مقامات دولتی هستم و به حسابت میرسم.حالا همین و برداشته گزارش کرده و از من شکایت کرده. آیا جلسه دادگاه من با استناد فیلم دوربین که بهمون حمله کرده میتونم بگم از خودم و خانواده ام دفاع کردم؟تاثیری در نظر قاضی داره با توجه به اینکه حمله کننده وشروع کننده خودش بوده؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. همچنین شما نیز میتوانید به استناد مدارکتان علیه ایشان ثبت شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر عزیز دفاع باید با شرایط حمله متناسب باشد و تشخیص آن با قاضی می‌باشد