مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب های بانکی و کارت بانکی

سلام وقت بخیر خسته نباشید روزتون بخیر
حساب های بانکی بنده و کارت های بانکی بنده که بیشتر از تجارت در 90مواقع از آن استفاده میکنم مسدود شده علتش را هم نمیدانم چون خلافی نکردم و پرونده قضایی ندارم
واریزی هایی به کارت تجارتم داشتم از سوی کارفرما به این صورت که مبالغ یکسان به صورت تکراری واریز میشود مثلا در پنج روز دوتا 100و دوتا 300 تومنی واریز شده و در این مدت حدود پانزده روز مبالغ 200و100و300 به صورت یکسان با تکرار شاید روی هم بالای ده تا بشه واریزی از سوی کارفرما آیا دلیل مسدودی حساب این هستش
آیا حساب رو آزاد میکنن؟
اگه آزاد کنن بررسی این مورد چقدر طول خواهد کشید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع قضایی علت را بررسی کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. بایستی علت مسدودی رابدوا جویا شوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از بانک مربوطه شماره نامه و مرجع مسدودی حساب را استعلام و سپس حضوری پیگیری کنید