مشاوره حقوقی رایگان - از شخصی با وجود حساب مسدود شده چک دریافت کردم

درود م مهر به وکلای گرانقدر
چکی بروز در تاریخ6/22به مبلغ 117میلیون از شخصی دریافت کردم که ثبتش نکرد و فرار کرد در همان به بانک خود حساب چک مراجعه کردم ک گفتن چندین روزه که حسابش مسدوده
ایا میشه با علم اگاهی به اینکه حسابس مسدود بوده و چکی داده و ثبتش نکرده به جرم کلاه برداری کیفری شکایت کرد چون چک متعلق به همان روز بوده

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به اینکه حسابش مسدود بوده بله اقدام کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

عمل وی واجد وصف مجرمانه مستقل با عنوان صدور چک بلامحل به اعلم به مسدودی حساب می باشد