مشاوره حقوقی رایگان - دیه پلاتین گذاشتن

در خیابان عابر پیاده بودم و یک پراید به من زد و فرار کرد آمبولانس من را بیمارستان برده و پزشکی قانونی 21/03/1402 این اتفاق افتاد تا 20/08/1402 استعلاجی نوشته بود برای من. نامه آمبولانس روی پرونده هست که تصادف بوده و تاییدیه کارشناسی سه نفره پای پرونده هست که نشون میده کاملا تصادف بوده با تحقیق کردن در محل وقوع پرونده الان دست سازمان خسارت های بدنی کرمانشاه هست پرونده گفت کامل هستش. سوال من اینه که پا که پلاتین شده و دستم سه عدد پین آهن خورده دیه بنده کامل است تا کامل نیست؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میزان دیه طبق نظریه پزشکی قانونیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقدار دیه بر عهده پزشکی قانونی می‌باشد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به میزان آسیب وارده دیه تعلق می گیرد .
موفق باشید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

محترم طبق گواهی پزشکی قانونی میزان صدمات مشخص خواهد شد و قاضی درصد را تعیین خواهد کرد