مشاوره حقوقی رایگان - چند سوال در مورد دیه تصادف

سلام وقت بخیر
من دوهفته پیش در سانحه تصادف بازو دست راستم از 3یا4 نقطه شکسته و سبب آسیب رسیدن به عصب دستم شده و چندتا سوال دارم :

1.الان بعد دو هفته. باید عمل کنم :( و پلاتین بزارم می خواستم بدونم دیه پلاتین چقدره؟و ایا بخیه ای که برا پلاتین گذاشتن میزارن مشمول دیه میشه ؟اکه اره چه مقدار هست؟

2.چون دست راسته فعلا نمیتونم برم سرکار و چون کارم آزاده و بیمه ندارم آیا بهم در طول درمان ه‍زینه ای تعلق میگیره؟(البته بیمه دانشجو دارم اما بدونه خدمات درمان دفترچه هست)

3.اگه طول درمان به سال جدید بخوره آیا دیه 1402 میدن یا با تعرفه سال جدید محاسبه میشه؟ و در سال جدید کی نرخ دیه ها بروز میشن؟

خیلی ممنون میشم لطف کنین جواب بدین ?

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد
پرداخت دیه بر اساس یوم الادا محاسبه خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،دیه به نرخ روز و یوم الادا ایت.میزان دیه را پزشکی قانونی با توجه به طول درمان و التیام‌ معیوب یا مطلوب به صورت درصد تعیین می کند که در اجرای احکام‌ محاسبه می شود.خسارت مازاد بر دیه و منافع ممکن الحصول قابل مطالبه است.