مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

با سلام برای من به جرم تبلیغ علیه نظام 9 ماه حبس صادر شده و قاضی خودش بهم گفته که وقتی حکم رفت اجرای احکام درخواست پابند رو به اجرای احکام بده و من هم قبول میکنم تا دیگه زندان نری . امروز رفتم سوال کردم گفتن حکم رفته اجرای احکام شما 10 روز دیگه برو درخواستت رو بده میخواستم بدونم درسته ؟ اخه شنیدم 10 روز فرصتدارم بعد از رفتن حکم به اجرای احکام /نکنه کهخ بعد از 10 روز برم برای دادن درخواست بازداشت بشم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اصولا پایند بعد از شروع زندان و طی مدت چند روز قابل درخواست است و پیش از آن مورد موافقت قرار نخواهد گرفت. علی ایحال رویه ها ممکن است متفاوت باشد از اجرای احکام مرجوع الیه سوال کنید