مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر ماده 9 ایین نامه اجرایی قانون تملک اپارتمانها .

سلام. ظاهرا قانون تملک اپارتمانها در خصوص اینکه یک نفر می تواند نماینده چند نفر به عنوان وکیل در مجمع عمومی حضور یابدسکوت کرده است لیکن به نظر می رسد ماده 9 ایین نامه اجرایی قانون تملک اپارتمانها این مطلب را روشن کرده باشد . به نظر می رسد یک نفر صرفا می تواند وکیل یک نفر باشد وگرنه ماده 9 قید می کرد کسی که به عنوان نماینده یک ویا چند شرکا تعیین شده باشد باید قبل از تشکیل جلسه وکالتنامه خودرا ارایه نماید . لطفا نظر شما را در این خصوص بفرمایید.

ماده 9 ایین نامه اجرایی: کسی که به عنوان نماینده یکی از شرکا تعیین شده باشد باید قبل از تشکیل جلسه مجمع عمومی وکالت نامه خود را به مدیر ویا مدیران ارایه نماید با تشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام حضور یک نفر به وکالت یا نمایندگی از چند نفر منعی ندارد.