مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اجرای احکام

بخاطر سرقت دوچرخه از پارکینگ ما دزد را از طریق دوربین مداربسته شناسایی و شکایت کردم بعد از طی مراحل رسیدگی، دادگاه بدوی متهم را به تحمل 6ماه حبس تعزیری، 30 ضربه شلاق و رد مال،غیابی محکوم کرد، اعتراض سارق عزیز را دادگاه تجدید نظر رد کرده و رای را قطعی اعلام کرد.
سوال اینجاست برای رد مال، باید دادخواست اجرائیه بدهم؟
ارزش دوچرخه طبق فاکتورِ دوسال پیش در دادسرا 10 میلیون گفتم. ولی در دادگاه بخاطر جرم عمومی قیمت روز دوچرخه را 22 میلیون اعلام کردم.
الان ارزش رد مال طبق فاکتور محاسبه خواهد شد یا بنا بر اظهارم در دادگاه؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام رد مال عین مال رد خواهد شد در صورت عدم وجود آن مثل ان و در صورتی که مثل آن وجود نداشته باشد وجه آن طبق نظر کارشناس

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

کارشناس مربوطه طبق اظهارات شما تعیین قیمت میکند