مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر ماده 9 ایین نامه اجرایی قانون تملک اپارتمانها

ایا همه کسانی که به انها نماینده اطلاق می شود می توانند از سوی مالک در جلسات مجمع حاضر شوند ویا اینکه این چنین نیست و تنها یکی از افراد نمایندگی یعنی وکیل مالک می تواند در جلسات مجمع حاضر شود .

ماده 9 ایین نامه اجرایی قانون تملک اپارتمانهاتصریح می نماید : کسی که به عنوان نماینده یکی از شرکا تعیین شده باشد باید قبل از تشکیل مجمع عمومی وکالت نامه معتبر خودرا به مدیر ویا مدیران ارایه نماید.

توضیح اینکه : اگر قراربود یک نفر نماینده چند نفر باشد باشد در ایین نامه قید می کرد ویا چند نفر را مشخص می کرد . دو نفر ویا سه نفر ویا بیست نفر ویا .......
لطفا شما نظر خودرا بفرمایید. با تشکر