مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ملکی

بنده فرزند جانباز هستم ملکی خریداری کردم 2 سال پیش 1/4 مبلغ برای تسویه حساب شهرداری و انشعابات نگه داشتم تمامی انشعابات بجز برق گرفته شده ولی به علت بدهی به مسکن شهرسازی بلوک جلوی درب پارکینگ گذاشته شده است و در قولنامه جز به جز توضیح دادم ام که تمامی هزینه ها و کشف الفساد به پای فروشنده است و بنده بارها تماس گرفتم برای تسویه ساختمان که مانده بدهی خودم را تسویه کنم لازم به ذکر است واحد تحویل گرفتم و به مستاجر هم داده ام برق فعلا قاچاق استفاده میکنم میخواستم ملک مورد نظر خودم به نتیجه برسونم تسویه کنم از مانده بدهی خودم به فروشنده

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و نظام وظیفه و اداره کار خارج از تخصص است