مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهلت بر روی حکم اجرایی تخلیه ملک

سلام وقت بخیر، موضوع سند 6 دانگ ملکی است که به نام عموی بنده است که طبق توافق نامه کتبی با امضا و اثر انگشت اعضای خانواده 3 دانگ ملک متعلق به مادرم و 3 دانگ متعلق به زن عمو. بنا بر این بود که عموی بنده بعد از فروش ملک سهم 3 دانگ مادرم را بدهد. بعد از فوت پدرم عمویم کل توافق نامه ی امضا شده و شراکتش با پدرم را باطل دانسته و مدعی کل ملک شد. الان مادرم در این ملک ساکن است. عمویم حکم اجراییه تخلیه و خلع ید مادرم را گرفته و امروز صبح مامور و وکیل عمویم آمدند و 48 ساعت فرصت تخلیه دادند. مادر من هیچ پس انداز و پولی برای رهن کردن منزل ندارد و منتظر گرفتن حقش بود برای تخلیه. سوال من این است با توجه به وضعیت مالی مادرم و شیوع بیماری کرونا آیا حداقل راهی برای به تعویق انداختن این حکم وجود دارد؟ ما با توجه به مدارک و اسنادی که داریم برای ابطال سند درخواست داده ایم و زمان دادگاه ما 22 اردبیهشت ماه 99 می باشد. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر می رسد با توجه به شرایط فعلی شیوع مریضی می توانید از اجرای احکام درخواست تعویق حکم را بنمایید به احتمال زیاد قبول می کنند..... در خصوص دادخواست ابطال شما مورد نیاز به بررسی بیشتر دارد.