مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام.بنده خانمم مهریه رو اجرا گذاشته و بعد برا من تعداد13پیش قسط و شش ماهی ی دونه سکه بریدن.چون نداشتم لایحه دادم الان بعد از دوماه امروز پیام اومده با این متن:پرونده فلان با عنوان طرح اجرای حکم و مطالبه مهریه ومحکومیت پرداخت مهریه-سکه به شعبه سوم اجرای احکام ارجاع داده شد.و وقت نظارت برای برج دوازده تعیین گردید..نمیدونم معنیش چیه بهم ی توضیح میدین ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده جهت اجرا و وصول دراجرای احکام ثبت شده

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام یعنی اینکه شما باید اون پیش قسط و معوقه ها رو پرداخت کنین در غیر اینصورت جلب می شوید