مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره راه

با سلام. بنده در سطح شهر در بریدگی خیابان امام خمینی به سمت اتوبان کلانتری درحال دور زدن بودم که به دلیل ریختن گازوییل دچار واژگونی شدم. و آتشنشانی و پلیس راه ور علت واژگونی رو لغزنده بودن جاده به دلیل ریختن گازوییل اعلام صورت جلسه کردن آیا میتونم خسارت ماشین رو از اداره راه بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با ارایه صورتجلسه قابل پیگیری است

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام خدمت شما
با عنایت به قاعده هشدار یا تحذیر چنانچه ریختن گازاوییل خارج از محدوده شهر باشد و منتسب به خود اداره راه باشد مسئولیت متوجه اداره راه یا بمراتب بر عهده شهرداری ( در صورت اینکه داخل محدوده باشد) میباشد و این بمورد بشرط عدم نصب تابلوی هشدار می باشد
ولی چنانچه این اتفاق از ناحیه ادارات نباشد و نتوان این امر را منتسب بوی نمود
نمیتوان اقامه دعوا نمود.