مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام کسی به بنده 90 میلیون بدهکار است با اینکه کشنده داره و به اسم خودشه و خونه داره که قولنامه ای هست ولی به دروغ میگه مستاجر هستم و حساب بچه هاش رو استفاده میکنه آیا خروج و ورد بیش از حد به خارج از کشور ایشان با تریلی باعث رد اعسار او میشود؟ من میتونم از ورود و خروج زیاد از کشور او استفاده کنم که اعسارش رد بشه

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام خدمت شما کاربر محترم ، ورود و خروج متعدد دلیل بر دارا بودن و اشتغال به شغل میباشد که میتوانید موارد را از طریق استعلام از گمرک و پلیس گذرنامه در مرحله اثبات قرار داده که منتهی به رد ادعای اعسار ایشان گردد.