مشاوره حقوقی رایگان - دیه بیت المال

سلام . وقت بخیر. برادر من4سال پیش توسط دوستش به قتل رسید و قاتل فراری هست و هنوز دستگیر نشده و ما درخواست دیه از بیت المال کردیم .اول بازپرس گفتن میشه اقدام کرد و ما کارهای اداری رو انجام دادیم که پدر قاتل فقط یک ماشین از خود داشت و در نهایت معاون شعبه با بازدید پرونده گفتن چون قاتل مشخص هست چه کسی هست دیه بیت المال به شما تعلق نمیگیرد. لطفا راهنمایی کنید .ممنون

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام بله دیه در مواقعی از بیت المال پرداخت میشه که قاتل مشخص نباشه در مورد شما دیه از خود شخص باید اخذ میشه یا بابد قصاص بخواهید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام خدمت شما بزرگوار
از نظر بنده با عنایت به تعریف قانونی ، شخصی که در مورد وی حکم قطعی صادر نگردیده است ، متهم بحساب می اید نه مجرم ، و مجرم از منظر قانون به کسی اطلاق میگردد که ارتکاب جرم در مورد وی به اثبات رسیده است و در مورد وی حکم قطعی لازم الاجرا صادر شده است ، حال با عنایت به وجود دلایل اتهام منتسب به فرد مشخص ، پرداخت دیه از محل صندوق خسارتهای بدنی ( یا بقول شما بیت المال) دارای اشکال قانونی است.
و انچکه در طی سالیان خدمت کسب نموده ام اینست که شعبه معاون ندارد و یحتمل منظور حضرتعالی را از معاون ، معاون دادستان یا معاون قضائی تلقی مینمایم.