مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار بعد از اتمام قرارداد

سلام من سه ماه تو فروشگاه ...کار کردم و قراردادم آخر آذر تموم شد امروز قرارداد جدید آوردن که من امضاء نکردم و گفتم دیگه نمیام بهم زنگ زدن و گفتن که تو ترک کار کردی و ازت شکایت میکنیم یک سفته پنجاه میلیون هم ازم به عنوان حسن کار گرفتن من گفتم من قراردادم تموم شده گفتن چون تو چند روز بعد از قراردادت اومدی یعنی قبول کردی که بیای سر کار الان میتونن ازم شکایت کنم و سفته ام رو به اجرا بزارن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما می توانید به اداره کار مراجعه کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.
بابت سفته بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.
در اداره کار اعلام کنید که چون با شما قرارداد امضاء نکردند و حق و حقوق شما را طبق قانون پرداخت نکردند ترک کار کردید .
.