مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه و رضایت

سلام و خسته نباشید
مادر بنده 5 سال پیش به خاطر جراحی به رحمت خدا رفتند...ما شکایت کردیم و 2 دکتر محکوم شدند به پرداخت دیه(هرکدام 10درصد) و 1 سال حبس تعزیری...چندتا سوال داشتم خدمتتون:
1- با ما تماس گرفتن که مدارک بیارین که دیه رو پرداخت کنیم(از طرف بیمه مسئولیت پزشک) ، آیا دریافت دیه توسط ما باعث میشه که در پرونده رضایت شاکی(ما) ثبت بشه و در 1سال حبس تعزیری پزشکان تخفیف قائل بشن در اجرای احکام؟ یا مجازات حبس 1ساله تعزیری کماکان پا برجاست؟
2- دیه زن در این مورد مثل مرد(کامل) هست؟
باسپاس فراوان

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
دریافت دیه وعدم رضایت شما تاثیردر مجازات حبس ندارد