مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل شرکت در سایت شرط بندی پ.م

سلام من حسابام مسدود شده پیگیر شدم گفتن دادسرای اهوازآقای ... مسدودکرده بعدزده قماروپول شویی درسایت شرط بندی پ.م من فقط 10تا 100تومن واردکردم وباختم بعدمن شاهرود هستم داسرا اهوازه چطوری میشه بعدامکان انتقال به تهران یا شاهرودنیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر ابلاغ باشید.
بعد از ابلاغ می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و اعلام کنید که در شهر دیگری ساکن هستید تا پرونده جهت انجام تحقیقات به دادسرای محل سکونت خودتان ارسال شود.
توجه داشته باشید که مشکل خاصی پیش نمیاد و نهایت با اخذ جریمه مشکل حل میشود