مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شکایت از لوله کشی

سال گذشته واحدی رو خریدم که ساکن شم. بازسازی کردم به جهت فرسودگی لوله کشی ها لوله کشی رو هم عوض کردم. متاسفانه مجبور به فروش واحد شدم یعنی اصلا داخل واحد ساکن نشدم واسفندماه واحد رو فروختم حالا بعد از 9 ماه خریدار زنگ زده میگه رادیاتور ها روشن نمیشه. لوله کش میگه لوکشی ایراد داره. باید لوله کشی کنم ومیخواد از من شکایت کنه میگه من باید بعد از شکایت ایشون از لوله کش شکایت کنم. ایا حرف ایشون درست هست؟ چرا اسفند که واحد رو تحویل گرفت نگفت الان بعد از 9 ماه سند زدن اینطور میگه. لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

منتظر شکایت باشید و بعد از طرح دعوی،دفاع متناسب انجانم بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا ادعای ایشان قابل پذیرش نیست