مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام
پدری فوت میکند عروس سهم الارث شوهر را بعنوان مهریه از شوهرش (دو سهم از N سهم) مطالبه میکند و سند بنام خودش میگیرد حال منزل مذکور بفروش میرسد آیا عروس میتواند بگوید یک هشتم همسر متوفی (مادر شوهر این عروس) شامل محاسبه سهم او نمیشود آیا ابتدا یک هشتم مادر محاسبه نمیشود و مابقی بین فرزندان تقسیم گردد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر.بافروش منزل یک هشتم ازبهای آن متعلق به همسر متوفی می باشد مضافا همسر متوفی می تواند دادخواست مطالبه مهریه واجرت المثل ایام زوجیت راتقدیم وازبهای منزل بردارد.مگراینکه همسرمتوفی عقد دایم نبوده باشد که دراین صورت ارث نمی برد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر عروستان طلبش را از سهم الارث پسرتان میتواند برداشت کند نه از سهام سایر وراث یعنی سهم سایروراث فی مابین خودشان تقسیم میشود