مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

با سلام. من یه ماشین پراید داشتم و از طریق پسرم با قول نامه بنگاهی در شهرستان امیدیه به آقائی به نام ر.ت فروخته شد. طبق هماهنگی قرار بود ایشان برای تعویض پلاک اقدام کند. ولی متاسفانه بیش از یک ماه است که ایشان طفره میروند و ظاهرا ماشین را به کسی دیگه فروخته. آیا میتوانم برای توقیف پلاک اقدام کنم. زیرا الان ‌دو بار بر اثر خلاف جریمه میشود و میارمش برای من می آید. ممنون از راهنمایان.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بامبایعنامه به راهنمایی ورانندگی مراجعه ودرخواست فک پلاک خود رابنمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار بسیار ارجمندم موافقم