مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت زمین در طرح شهرداری

با سلام خدمت همگی
بنده یک زمین به متراژ 120داشتم که کل مساحت ملک در طرح خیابان قرار گرفت و طرح را اجرا کردند.از آنجا که سند تک برگ دارم شهرداری کتبا اذعان کرد که طبق کارشناسی خسارت را پرداخت می‌کند حالا که نرخ زمین طبق کارشناسی قیمت گذاری شده شهرداری مبلغ رو قبول نمیکنه و میگه از کارشناسان شکایت می‌کنه ،کارشناس ها هم از ترس شهردار به من گفتن شکایت کنی ما نظرمان را پس میگیرم.
به نظر شما من باید چکار کنیم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

از طریق دیوان عدالت اداری شکایت وخسارت را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا از دایره حقوقی ارگان مربوطه شکایت نمایید سپس می‌توانید به دیوان محترم مراجعه نمایید