مشاوره حقوقی رایگان - ضرب جرح گروهی

سلام یک روز من دم در مدرسه بودم ک دیدم نزدیک ب 10 15نفر میخوان با دوستان من دعوا کنند من هم ب سوی انها رفتم وقتی که دعوا شروع شد و دوست من رو زد من هم ب انان حملا کردم و با آن ها درگیر شدم آن ها زنجیر و چاقو همراه داشتن و دوستان من فرار کردند و من تنها ماندم آن ها چند نفره به من حمله کردن و نزدیک ب 4 تا زنجیر به سر و چند تا به کمر و چند تایی هم به پاهای من زدند وقتی میخواستم فرار کنم از آن طرف هم آمدن و من را بازنجیر می زدند که فرار نکنم و ضرباتی به پاها و صورتم زدن که یکی از دندان های جلو ام لق شد حالا میخواستم ببینم اگه شکایت کنم برای من هم پرونده یا مجازاتی دارم دوربین های مغازه های اطراف هم ان صحنه را ضبط کرده اند

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله احتمالش هست که از مصادیق نزاع دسته جمعی باشد ولی جرم آنها سنگین تر است چون از سلاح سرد استفاده کرده اند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌بایست در اینجا فوراً شکایت نمایید چرا که دوربین‌های مداربسته مدت زیادی باقی نمی‌ماند مجازات آنها با توجه دسته جمعی حمله کرده‌اند سنگین است و به شما نیست دیگه تعلق می‌گیرد