مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم دادگاه بدوی

باسلام خدمت اساتیدمحترم بنده ازهمسرخودب دلیل رابطه نامشروع بامرداجنبی متاهل شکایت کردم اصل گوشی همسرم حاوی چتها درواتس آپ که ب وضوح بیانگررابطه متن های عاشقانه اقرار ب قراردرباغ وعده قرارخصوصی مجدد درمنزل ب دستوره قاضی به پلیس فتا ارسال گزارش فنی دال برتایید ارتباط طرفین همچنین دستوراخذپرینت تلفن متهمان طی 6ماه گذشته ک حجم زیادتماس وپیامک رانشان میدادانجام ولی متاسفانه قاضی نتیجه تمام استعلامات خود ک ادعای بنده را تایید میکردنادیده وحکم برایت صادرکرد لطفا بفرمایید رای درست است یاخیر

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام وجود وکیل در اثبات جرم به شما کمک میکند وچنانچه فرصت دارید تقاضای تجدید نظر خواهی کنید توضیح بیشتر تماس بگیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی مستندات وپرونده بررسی گردد. درمهلت از رای مذبور تجدید نظرخواهی نمایید.