مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام من 5 سال طلاق گرفتم طلاق ضمن بند 1و8 قباله که نپرداختن نفقه و ترک کردن بود محقق گردید حکم جلب نفقه راهم گرفتم ولی از ادرسشونم نقل مکان کردند ومن دسترسی نداشتم به ایشان حالا بعد اینهمه سال برادر وکیلشان باقبول وکالت ایشان دادخواست اعسار نفقه زد من چندروز دیگر جلسه رسیدگی دارم چکارکنم چه بگویم در دادگاه آیا اعسار شان قبول می‌شود چطور بعد اینهمه سال دادخواست تقسیط و اعسار نفقه دادند اینجوری حق من ضایع میشود

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام بایستی دنبال اموال طرف مقابل بگردید و نال پیدا کنید و خلاف ادعای ایشان را اثبات کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اعسار ايشان با شهادت شهود و استعلام محرز میگردد