مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش (طلاق به درخواست زوج)

باسلام
با در دست داشتن گواهی نشوز همسرم, قصد طلاق وی را دارم, به جز مهریه چه چیز دیگری به او تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.غیرازنفقه بقیه حقوق را می تولند مطالبه کندمانند مهریه.اجرت المثل ایام زوجیت یانحله,نفقه فرزندان تحت حضانت,جهیزیه,هزینهایی که ازمال خود برای زندگی نموده ,نفقه حمل,اموالی که باتلاش دونفری کسب نمودید

محمدمهدي  عرفاني

جناب آقای محمدمهدي عرفاني :

سلام؛در صورت اثبات نشوز فقط نفقه دوران نشوز به ایشان تعلق نمی گیرد وسایر حقوق مالی ایشان می بایست پرداخت شود وارتباطی به نشوز ندارد