مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال سند ششدانگ

به تازگی دادخواست ابطال سند ششدانگ اقامه کردم اما مدرک سند موضوع ابطال را پیوست دادخواست نکردم ، آیا برای ضمیمه کردن مدرک موردنظر در حال حاضر امکان ویرایش دادخواست هست ؟ یا باید منتظر اخطار رفع نقص دادگاه بمانم ؟ و وصول پاسخ استعلام واحد ثبتی به دادگاه چقدر زمانبر هست ؟ و برای درخواست استعلام باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

قبل از جلسه دادرسی از طریق دفاتر خدمات مدارک را ارسال نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست قابل ویرایش نیست رفع نقص ابلاغ شد می‌توانید رفع نقص نمایید زمان مشخص نمی‌کند استعلام ثبتی از سوی دادگاه انجام می‌شود