مشاوره حقوقی رایگان - گشت

سلام وقت بخیر دوست من شب قبل با یک اقایی با ماشین بیرون بودن که گشت میاد سراغشون کلی سوال ازشون کرده بوده و مدارک اقا رو خواسته بودن و بعد اینکه مدارک بررسی کردن بهش برگردوندن..
ولی به دوستم کاری نداشتن فقط از اخر از صورت دوتاشون با پلاک ماشین عکس گرفتن و وقتی پرسیدن برای چی عکس میگیری گفتن میخوایم تو پرونده های خودمون بزاریم…!!
حالا پیامک کشف حجاب اومده و اینکه میخواستیم بدونیم واقعااا عکسی که گرفتن برای چی بوده و آیا مشکل ساز میشه؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر اخطار کشف حجاب برای بار اول است مشکلی نیست