مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم شورای حل اختلاف

سلام. صاحبخونه من بدون اینکه به من بگه و باهم مشکلی داشته باشیم رفت شکایت کرد تا حکم تخلیه بگیره و در شورای حل اختلاف 3ماه به من وقت دادن ولی متاسفانه نتونستم خونه پیداکنم. امروز از شورا زنگ زدن که یک سوم ودیعه رو صاحبخونه واریز کرده به حساب دادگستری. بدون اینکه به من بگه. ومن امروز فهمیدم که خيلی اشتباه کردم روی حکم اعتراض نزدم تا چنین آدم بی شعوری متوجه بشه که اگه منم می خواستم می تونستم قانونی همه چیز رو پیش ببرم. درمدتی که اینجا بودم فوق‌العاده اذیت شدم. تاآخر دی ماه باید تخلیه کنم. جلسه شورا 3آبان بوده. الان برای اعتراض امکانش هست؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر ظرف مدت 20 روز مهلت اعتراض هست. اگر گزارش اصلاحی صادر شده طبق همان عمل می شود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت اخذ دستور تخلیه بایستی این امر انجام شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

روال بر این است که صاحبخانه می‌بایست کل مبلغ را به حساب دادگستری واریز کند