مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد با عدم تمکین

خانمم رفته شکایت کرده که من ترک نفقه همسر و فرزند کرده ام. در صورتی که از بدو تولد دخترم من هنوزم ندیدمش. خودشم قبل از زایمان رفت تا به امروز تو خونه پدریش زندگی میکنه و تمکینی برای من انجام نداده است. منم رفتم دادگاه قضایا را گفتم به قاضی. سوال بنده: عدم تمکین خانمم نسبت به بنده ثابت شود که همین طور نیز هست خودمم دادخواست عدم سازش دادم برای جداشدن چون معتاده. چقدر طول میکشد تا دادگاه اجازه ازدواج مجدد به من بدهد؟
تشکر

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شما باید عدم تمکین ایشون رو بگیرید وبعد با اون حکم دادخواست ازدواج مجدد به دادگاه بدید

یک وکیل

سلام
امکان مشاهده مدارک و اسنادتان و ملاقات حضوری برایتان وجود دارد تا بتوان کمک نمود
در صورت تمایل در پروفایلم پیغام بگذارید