مشاوره حقوقی رایگان - پیام دادن در دایرکت اینستاگرام

سلام من دوسال پیش اتفاقی با یه خانوم متاهل تو اینستا آشنا شدم که منو فالو کردن بعد از چند ماه منو انفالو کردن که بعد از یکسال من چند روز پیش یه استوری گذاشتم مجددا اون خانوم رو دیدم فالو کردم و گفتن که من پستهای شما رو نگاه میکردم چون من صفحم بازه. و منتظرم پستهای جدید بذارید و بعد از یکسال کلا دو روز با هم تو دایرکت صحبت کردیم حرف معمولی و بیشتر سوال جواب بود و هیچ حرف زشت یا مستهجنی نبوده... این عمل من جرم حساب میشه آیا همسرش میتونه از من شکایت کنه ؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

همسر ایشان می تواند از شما شکایت کند اما اگر رفتار و سوال و جواب ها در حدود عرف بوده برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است