مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به مهریه بذل شده

سلام
رای دادگاه تجدید نظر درخواست طلاق از طرف زوجه بعد از جلسه حضوری و بذل 130سکه از 150سکه با ارائه مستندات من زوجه به پزشک قانونی فرستادند و جواب پزشک قانونی این بود که زوجه غیر مدخوله میباشد .
و دادگاه رای به طلاق به علت عسر و حرج داد و گفت با توجه به صورتجلسه امضا شده که زوجه مهریه خود را بذل کرده و باکره میباشد و حق دارد به اندازه حق خود بذل کند و زوجه مهریه خود را کامل بذل کرده .
حالا زوجه میتونه نسبت به بذلی که کرده و صورتجلسه را هم امضا کرده فرجام خواهی بدهد؟
ایا دیوان عالی قبول میکنه که زوجه بخواد 55سکه از 75 سکه را در قبال طلاق بذل کنه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بذل زوجه اختیاریست در قبال طلاق خلعی.
وقتی در صورتجلسه توافق به تعداد شده رجوع از آن ممکن نیست