مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام. من با یکنفر شریک شدم. کار از اون پول از من به مبلغ 20 میلیون و قرارداد هم نوشتیم. من 20 تومنو دادم در عوض 3 تا سفته گرفتم به مبلغ های 10،5،5. و تو سفته ها جلوی تاریخ صدور خط کشیده و تاریخ ننوشته. بعد با 13 تومنه پول معلوم نیست چیکار کرده و با 7 تومنش کار کردیم. سوال من اینه ایا سفته ها بازم ارزش دارن و من میتونم ازش شکایت بکنم بابت کلاهبرداری و سوده پولو میتونم ازش بگیرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

کلاهبرداری موضوعیت ندارد..... از طریق سفته ها و قرارداد می توانید طرح دعوای حقوقی نمایید