مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من و مادرم مورد ضرب و شتم پدرم قرار گرفتیم. و البته در اتاق رو شکسته و به قصد کتک زدن ما با کمربند وارد اتاق شده.
چندتا سوال داشتم:
ما میتونیم نامه پزشکی قانونی بگیریم تا طلاق راحت تر انجام بشه؟
ارائه عکس از در شکسته شده میتونه عدم صلاحیت ایشونو ثابت کنه؟
من 15 سالمه و دختر هستم، بعد از طلاق والدینم من برای چه چیزهایی نیاز به اجازه پدرم دارم در صورتی که میخوام مادرم رو اننخاب کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بله حتماً از طریق کلانتری اقدام و به پزشکی قانونی بروید...... کلیه عکسها و مدارک را جمع آوری نمایید..... اولین موضوع ازدواج شماست که نیاز به اجازه پدر دارد اما اگر اجازه ندهند دادگاه دلایل را بررسی و اجازه را صادر می نماید....... تا طلاق مسیر طولانی باقی مانده فعلاً مرحله به مرحله فکر و برنامه ریزی نمایید.

یک وکیل

ضرب و جرح و تخريب در جرائم كيفري كه در صورت اثبات مجازات مشخصي دارن
البته اگر اين كارهاچندين بار صورت گرفته باشد و احتمال تكرار هم باشد مي توانيد با عنوان عسر و حرج ( مشقت مستمر ) تقاضاي طلاق و مطر ح كنيد