مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص قرارداد اجاره خانه

با سلام بنده خانه ای را به مدت 11ماه اجاره کردم و با توجه به اینکه خانه مورد نظر مشکلات نم زدگی و بوی فاضلاب داشت منم یک ماه و دوسه روز زودتر خونه رو خالی کردم و به صاحب خانه گفتم که این مدت زودتر خالی کردم تا مشکلات خونه رو برطرف کنی و برای مستاجر بعدی بهتر بشه . الآن صاحب خانه که بعد از یک ماه تعمیر کلی خانه مورد نظر از جمله گچ کاری، تعویض پنجره ها،رفع مشکل فاضلاب و نقاشی و... درخواست اجاره این ماهی که من خانه رو خالی کرده و تحویلشان داده ام را دارند حال آیا حق با ایشان است یا نه و آیا من که خانه را تحویل ایشان داده ام باید اجاره این ماه را بپردازم؟؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام باتوجه به تصرف موجروانجام تعمیرات,عملا این مدت باقی مانده اقاله شده وایشان حق دریافت مابقی مدت اجاره را ندارند.