مشاوره حقوقی رایگان - اجراییات ثبت

سلام خسته نباشید ... همسرم از طریق اجراییات ثبت ماشین بنده رو به خاطر مهریه توقیف کرده ... من یه لایحه نوشتم که فقط از دار زندگی همین ماشینو دارم و با همین ماشین امرار معاش میکنم و حتا از دهیار و شورا محلمون هم استشهاد محلی گرفتم همراه با مهر دهیار و شورا .... خوشبختانه جواب اجراییات ثبت به نفع بنده صادر شد و ماشین بنده رو جز مستثنیات دین حساب کردن ... و ده روز هم وقت اعتراض گذاشتن برای همسرم که اگر خواست اعتراض بکنه ... میخواستم سوال کنم خدمتتون اگر همسر بنده به این رای اعتراض کنه پرونده به کجا کشیده میشه .... آیا احتمال داره که رای عوض بشه یا خیر .... ممنون و سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر اعتراض همسرتان ادعاي شما مبني بر اينكه ماشين ابزار كار و تنها محل كسب در امد شما است را رد و تكذيب و يا اموال ديگري از شما معرفي كند بالطبع ماشين جزء مستثنيات دين نخواهد بود