مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ضبط صدا

سلام ببخشید آیا ضبط صدا توسط طرف مقابل البته نه در تماس تلفنی بلکه هنگام صحبت رو در رو می تواند دلیلی برای اثبات رابطه نامشروع و مواردی از این قبل باشد ؟
مثلا بگوید ایشون با من رابطه دارند اینم صداش که ضبط کردم
البته تو صدای ضبط شده صحبت از موارد جنسی و رابطه نامشروع و فلان نباشه
و فقط بیان موارد عاطفی از طرف دختر باشه

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام، ضبط صدا معمولا از جمله دلایلی نیست که مورد قبول دادگاه ها باشد ، زیرا دستگاهای تغییر صدا وجود دارد .

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، خیر از دلایل اثبات کننده جرم با این محتوایی که شما می‌فرمایید نیست .