مشاوره حقوقی رایگان - سیلندر ترک دار

باسلام بنده از شوهر خواهرم که بنگاه ماشین دارد یک 206خریدم دوسال پیش قولنامه هم نوشته نشده به منم نگفته بود سیلندر ترک دار پول دادم ماشین گرفتم فقط تعویض پلاک کردم بعد متوجه شدم سیلندر ترک دار گفتم بهش گفت هروقت خواستی من خودم ماشین روبرمیدارم. حالا یک مشکل خانوادگی پیش آمده باخانواده ماهم قهرهستن چکار میتونم بکنم برای پس دادن ماشین بخودش چون میخوام ماشین دیگه بخرم ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، امکان الزام ایشان به خرید ماشین فراهم نیست ، راهکاری برای خواسته شما وجود ندارد .