مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه دوست دختر

با سلام،من مدت 8 ماه با دختری دوست بودم و تقریبا رابطمون جدی بود
تو این مدت یه سری مبالغی رو زدم به کارتشون،و این اواخر هم یک گوشی خریدم واسش فقط متاسفانه هم فاکتور و هم گوشی به نام خودشه،فقط پولش رو من دادم،ایا میتونم مبالغ و گوشی رو پس بگیرم؟
و سوال دوم هم چون این خانوم خیانت کرده و همزمان با چند نفر بوده من تو اوج عصبانیت ایشونو تهدید کردم ک اگر گوشی رو پس ندی عکستو میفرستم واسه داداشت،الان ایشون از این پیام من اسکرین گرفتن و منو تهدید به شکایت میکنه،ایا ممکنه که از من بابت این پیام شکایت کنن؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

پولتان را می توانید پس بگیرید، ولی تهدید جرم است.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، امکان استرداد وجه برای شما وجود دارد ، برای استرداد گوشی شرایط خاصی لازم است ، امکان شکایت تهدید برای طرف مقابل شما وجود دارد .