مشاوره حقوقی رایگان - محصلم.حمایت مالی نمیشم.پدرم میگه از18سال ممبعد مسئولیتی درقبالت ندارم.میتونم ازمنزل هم بندازمت بیرون

سلام.
بنده "دانشجو"هستم *21 سالمه*.شاغل هم نیستم.
از لحاظ مالی هیچگونه کمکی از طرف پدرمادر به بنده نمیشه اعم از هزینه شهریه دانشگاه یا پول تو جیبی.خلاصه صفره صفر.
از لحاظ خوردخوراک تامین هستیم ولی اصل ماجرا هم همینجاست ک هرچندوقت یکبار با پدر بحث و جدل داریم.
ایشون بابت سرکاررفتن و نون سرسفره گذاشتن سرکوفت و منت میزارن سر من.بابت سقفی ک بالاسرمونه منت میزارن.همش منم منم به راه میندازه ک آره من این هستم تو قراره چی بشی.با بقیه مقایسه میکنه منو و خلاصه هرجا ک به نفعشه حرفای تکراریش رو میزنه تو سر بنده.بهش میگم این کارایی ک انجام میدی وظیفه ی هر پدریه و بقیه هم دارن انجام میدن.امروز چندبار توهین کردن به من و تهدیدم کردن ک خونه مال منه و تا امشب وسایلاتو جمع میکنی و از خونه ی من میری بیرون وگرنه خودتو وسایلاتو پرت میکنم بیرون.
خب سوالم اینجاست ک بنده ک فرزند خونی ایشون هستم چه حق و حقوقی دارم؟چجوری باید از خودم دفاع کنم و واس یه زندگی عادی ک در اختیارمون هست انقدر سرکوفت و توهین به من نشه؟ایشون گویا صاحب همه چی هستن و بقیه باید به ساز ایشون برقصن وگرنه باید جمع کنن برن!مگه میشه؟حرف های غیرمنطقی زیادی زدند ک صلاح میدونم ننویسم ک اصل مطلب رو ادا کرده باشم.
ولی میخاستم ببینم بنده ک مُحَصِل هستم میتونم جلوی این حرف های غیرقابل تحمل ایشون رو بگیرم ک آرامش رو از بنده گرفته؟بقرآن قسم خیلی سخته پدر آدم واس نون سرسفره گذاشتن و سقف بالاسرت هردفعه یه جور بهت سرکوفت بزنه.خب اگ انقدر انجام وظایف براشون سخته پس برای چی فرزند میارن؟ک میگه تا 18 سالگی خرج هات با من بوده و 18 به بعد میتونم از خونه هم بندازمت بیرون و تو هیچ کاری نمیتونی بکنی!واقعا هیچ کاری نمیشه کرد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، فرزندان دختر در صـورت نداشتن شغل یا شوهر و فرزندان پسر تا سن بیست سالگی و بعد از آن چنانچه منحصراً به تحصیل اشتغال داشته باشند تا پایان تحصیل یا در اثر بیماری یا نقص عضو طبق‌گواهی کمیسیونهای پزشکی موضوع ماده 91 این قانون قادر به کار نباشند، مستحق نفقه هستند .