مشاوره حقوقی رایگان - محل رسیدگی پرونده تعدیل در دادگاه تجدید نظر

درود وقت بخیر
پرونده ای دارم که متهمم در دادگاه محکوم شده به علت بدهکار ی مالی به بنده اما خب دادگاه تجدید نظر اقساط کرده بدهی رو وبنده هم در حال حاضر تعدیل زدم
اینجا دوتا سوال دارم
آیا پرونده دوباره از شهرستان وقتی میره استان ( برای تجدید نظر) آیا همان شعبه ای که بدهی رو اقساط کرده پرونده میره اون شعبه یا خیر؟
وسوال دوم اینه که آیا چگونه میشود پرونده تعدیل رو به همان شعبه تجدید نظر سابق ارسال کرد؟
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، امکان دخالت در تعیین شعبه ارجاعی وجود ندارد و لزوما به همان شعبه نمی‌رود .