مشاوره حقوقی رایگان - خودرو فاقد شاسی

باسلام
چند روز پیش بانظریه کارشناسی یه خودروی ام وی ام خریدم به شرط شاسی سالم بیرنگ ولی بعد پنج روز سندو به اسم خودم زدم متاسفانه بعد پنج روز از معامله فهمیدم که ماشین شاسیهاشو از زیر داشبورد تا انتها کلا بریدن وبه جاش ورق کابینت مانند درست کردن که فهمیدم زیر ماشین جا ساز درست کردن که در کل ماشین فاقد ایمنی فاقد شاسی حساب میشه تامین دلیل شده که نظریه کارشناس دادگستری بیش از یک سال گفته شده

فروشنده هم در حل اختلاف گفت که من ماشینو سالم دادم گردن نمیگیره خواستم ببینم آخر ماجرا چی میشه

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، فورا باید اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر فسخ معامله بدهید و دادخواست آن را متعاقبا ارسال کنید .