مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بهار خواب

سلام و ادب
مالک طبقه هفت یک آپارتمان می تواند که بهارخواب خانه خود را اجاره دهد؟ این نکته لازم به دکر است که بهارخواب جزو طبقه هفت می باشد و علی رغم اینکه خودشان در طبقه هفت ساکن می باشند، بهار خواب را نیز به یک خانواده دیپر اجاره داده اند. آیا اینجا مالکین دیگر می توانند اعتراض کنند؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام اگر جزو ملک طبقه هفتم است و از مشاعات ساختمان نیست، خیر حق اعتراضی ندارند

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

چنانچه همه هزینه های ساختمان رو پرداخت کند و رفت و امد انها مانعی برای سایر مالکین نیست و در مشاعات هم تصرفی ندارد اشکال ندارد،البته بهتر ایت مالک رضایت سایر ساکنین رو جلب کند