مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض با استاد

من دانشجوی ترم اول ارشد موسسه غیرانتفاعی هستم یکی از اساتید ما به گفته خودشون یک کتابی به ما معرفی کرده بود به عنوان منبع درسی که اصولا هم از منبع درسی سوالات امتحانی داده میشود وهم تدریس برمینای یک کتاب یا حداقل جزوه ای که منسجم و مدون هست من سر جلسه امتحان فهمیدم که حتی یک سوال هم از کتاب طرح نشده چون کتاب فقط مشابهت خیلی کمی با تدریس ایشون در کلاس داشتن داره یک نفر در کلاس نت برداری و یادداشت برداری از گفته های استاد انجام داده بود و کل کلاس هم اون خونده بودن واین کتاب معرفی شده استاد چون صرفا نوشته خودشون بوده به ما معرفی کردن وهیچ کارای دیگه ای این کتاب نداشته وفقط من کتاب خونده بودم به زعم بنده من طعمه زیاده خواهی و طمعکار بودن این استاد شدم آیا من حق دارم از این استاد شکایت کنم؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بله ،در صورتی که در جمع دانشجوها کتاب را معرفی کرده باشد و دانشجویان شهادت بدهند