مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه و نیاز به وکیل معاضدتی.

پدرم 10سال پیش فوت کرد تا دوسال پیش، تقاضای دیدن وصیت نامه نکردم. به گفته ای از خانواده شک کردم چون گفته با اخلاقیات پدرم جور در نمیامد. بعد از 6 ماه کپی برابر اصل اوردن، چون سالها کارم تشخیص مدارک و پیدا کردن کلاهبرداری، درخواست اصل کردم برای کارشناسی. من نمیدونم چه جوری و به کجا برم بگم امضا جعلی است و خط مال دو نفره. ایا قانونی هست که به تردید به جعل وصیت نامه را مجبور کنند بره به کارشناس. در ضمن از نظر نقدینگی و مالی نمیتونم پول تمبر بدهم و دعوای من میلیاردها هست. البته سوا از جعل وصیت نامه واقعا دیگه ندارم

پاسخ ها :

یک وکیل

براي ادعاي جعل ( امضاء) بايد اصل و در اختيار داشته باشيد
ولي ميتوانيد ادعاي ترديد و انكار امضاء را در دادگاه مطرح و تقاضاي ارجاع موضوع ( احراز صحت امضاء ) كنيد
و امضاء هاي قبلي پدرتان براي تطبيق مدرك ؛ سند و يا .... ضميمه نماييد