مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

از سال 95 و بعد از ازدواج به دلیل شغل همسرم در شهرستان عسلویه ساکن شدم و در سال 97 بعد از قبولی در ازمون استخدامی کارمند پیمانی بهداشت و درمان شدم در حال حاضر همسرم در شرکتی در شهرستان کوچک که محل تولد و جایی که خانواده هامون هستن قبول شدن (شرکت 51درصد سهام خصوصی و 49درصد سهام دولتی دارد) و من بعد از 1سال و 7ماه کار کردن در اینجا درخواست انتقالی دادم
ایا مخالفت با درخواست من قانونی هست؟
درضمن بنده تحت درمان به علت بچه دار نشدن نیز می باشم
همچنین مادرم در شهرستان تنها می باشد و نیاز به مراقبت دارد و من به علت تبعیت از همسرم مجبور به تنها گذاشتن مادرم شدم
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

متاسفانه نامبرده تایع شرایط کاری خود هستند و بایدآن را انجام دهند