مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده ماشین از بنده کلاهبرداری کرده ميتونم طرح شکایت کنم؟

جناب بنده سال 96 برج 12 خودرو خود که سند آزاد بود و قیمت کارشناسی 60 میلیون با یک ماشین لیزینگ mvmمعاوضه کردم و 10میلیون هم نقد دادم ايشون تو قولنامه نوشته که ماشین مقداری رنگ دارد نه تمام رنگ
و گفته قسط و دیر کرد 36 میلیون به عهده بنده الان متوجه شدم ماشین 60میلیون بدهی داره و با دیر کرد 90میلیون
شده یعنی ماشین رو ايشون با 20 تا از کمپانی دریافت کرده و اکثر چیزایی که تو قولنامه اعلام کردم دروغ بوده آیا ميتونم شکایت کنم از ايشون و تمامی خسارت وارد شده رو به خودم برگردونم ممنون میشوم توجه کنید و پاسخ بديد بنده مال باخته هستم خواهشا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید منتهی توصیه استخدام وکیل است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید منتهی استخدام وکیل پیشنهاد من است