مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور سیکلت

سلام خسته نباشید بنده یک موتور سیکلت هفت ماه پیش خریداری کردم در اون زمان فروشنده برای سند یه برگه به من داد به عنوان سند موقت که گفتن برید به همون ادرس که مهر مغازه هست تا سندشو بزنن به نامتون از اون زمان من پیگیر نشدم تا الان که رفتم واسه سند مغازه جمع شده بود به مغازه دار که زنگ زدم گفت من اصلا سندی دستم نیست و دو ساله که مغازه رو جمع کردم الان میخاستم ببینم چجوری میشه سند بزنم موتورو ایا میشه از طریق خود شرکت دوباره اقدام کنم با همین برگه سند موقت یا باید پیگیر فروشنده یا مغازه دار بشم ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما کوتاهی کردید اما باید به طرفیت فردی که از سند گرفتید دعوی اثبات بیع و الزام به تنظیم سند طرح نمایید