مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام خسته نباشید بنده 3ماه در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و بیمه شده ام قرارداد موقت یک ساله دارم که درآن حق فسخ وجود ندارد.به دلیل تشنج کاری تمایل به استعفا دارم.مبلغ30میلیون سفته داده ام آیا امکان استعفا وجود دارد؟چگونه باید استعفا دهم؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست خود را بسته به دلایل موجود به صورت مکتوب از طریق عالی‌ترین مقام اجرایی اداره مدفوع پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

کارمند یا کارگری که قصد استعفا دارد، باید از یک ماه قبل، درخواست استعفای خود را ثبت کند. طبق قانون کار، فرد استعفادهنده باید درخواست استعفای خود را به‌صورت کتبی و در قالب فرم استعفا به کارفرما ارائه نماید. اگر فرد در طی مدت 15 روز از درخواست استعفای خود پشیمان شود، می‌تواند درخواست خود را لغو کند.